Image
Toolbox: uw website als volwaardig werkinstrument voor uw zaak

Toolbox

Uw website als volwaardig werkinstrument

Verhoog uw productiviteit met een optimaal uitgeruste website. Communiceren met uw klanten, verkopen, informeren, de mogelijkheden zijn onbeperkt. We analyseren samen met u welke functies voor uw organisatie het verschil maken.

Een moderne website is meer dan een reclamefolder. Het is een volwaardig werkinstrument voor uw zaak. Zo vermindert u de overhead die onvermijdelijk met ondernemen gepaard gaat. Bovendien voorziet een goeie website u van waardevolle informatie voor uw marketing strategie. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan functies om uw website te optimaliseren voor uw organisatie.

We kunnen onmogelijk alle functies opsommen. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. 

e-commerce

E-commerce

Steeds meer consumenten kopen steeds vaker online. En dat is niet verwonderlijk. Een webshop draait 24/7 zonder personeel en heeft een wereldwijd bereik. Aarzel dus niet en spring mee op de kar van de e-commerce. Selecteer welk gamma u online aanbiedt en onder welke voorwaarden. Laat uw klanten eenvoudig en veilig digitaal betalen via een erkende betaalprovider. 

Klantenprofiel

Klantenportaal

Geef uw klanten toegang tot hun klantgegevens. Geef een overzicht van welke activiteiten of producten ze al gebruik maakten, naar welk adres producten verzonden dienen te worden, welke nieuwsbrieven klanten graag ontvangen, welke betaalopties ze liefst gebruiken. Een persoonlijk klantenaccount vermindert uw overhead en bindt klanten aan uw zaak. Zo vergroot u de kans dat ze in de toekomst terug bij u komen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Hou uw klanten op de hoogte van events, nieuwe producten, promoties, wijzigingen en meer via een nieuwsbrief. Door de gebruiksvriendelijke interface van uw website kunt u snel en gemakkelijk nieuwsbrieven samenstellen en naar een specifiek gedeelte van uw klanten verzenden. We koppelen uw website met uw email-adres zodat nieuwsbrieven niet in de spam belanden. 

Online catalogus

Online catalogus

Heeft u een uitgebreide lijst aan producten of diensten? Bent u het beu om telefoontjes te krijgen met de vraag of een bepaald product in uw gamma zit? Maar wilt u niet online verkopen? Dan is een online catalogus misschien iets voor u. Zo kunnen klanten zelf informatie opzoeken, wenslijsten samenstellen, producten vergelijken en zelfs reserveren. U kiest zelf of u uw catalogus open stelt voor iedereen, of enkel voor klanten met een account.

Fotogalerij

Digitale gallerij

Bent u trots op uw productaanbod of uw verwezenlijkingen, en wilt u dat ook digitaal uitstralen? Bied uw klanten een rijke visuele ervaring door uw producten voor te stellen in fotogallerijen, caroussels, diarama’s en meer. We zoeken steeds naar de meest gebruiksvriendelijke en grafisch aantrekkelijkste voorstelling. Zo geeft u klanten goesting om uw aanbod te ontdekken.

Communicatie

Contactformulieren

Klantbevragingen, offerteaanvragen, bestellingsformulieren, reservaties: de juiste informatie van uw klanten verkrijgen is een kunst.  Met goed opgestelde, gebruiksvriendelijke webformulieren komt u professioneel over en krijgt u exact die informatie die u nodig hebt voor uw diensten. Daar wint iedereen tijd mee. Bovendien hebben klanten het gevoel dat u weet waar u mee bezig bent, en kunt u hen vlotter bedienen.

externe API integratie

Intergratie externe API

Kassasysteem, toegangscontrole, crowd monitoring, voorraadbeheer, ... Wil je graag een bestaand systeem of instrument koppelen met je website? Geen probleem! Indien je externe systeem een API heeft kan hij naadloos met je website samenwerken. Voor de meest courante systemen bestaan al integratiemodules. Die configureren we volgens uw wensen. Indien er echter nog geen module bestaat, programmeren we hem op maat.

Blog

Blog

Wat is er beter om je bezoekers te overtuigen van je expertise dan een boeiende blog? Bovendien houdt een blog je website levend en verhoogt hij je SEO score bij Google en consoorten zodat je bezoekers je sneller en gemakkelijker kunnen vinden. Door de handige interface is een blog uploaden zelfs voor complete computerdummies een makkie. Je blogs worden automatisch in een overzicht geplaatst, zijn doorzoekbaar, en worden indien gewenst gesorteerd volgens onderwerp. 

Kaart

Kaarten

Zijn uw diensten of projecten geografisch gelokaliseerd? Trakteer je bezoekers dan op handige interactieve kaarten. Markeer uw filialen, laat bezoeker de dichtstbijzijnde winkel zoeken, duid aan waar voorraden zich bevinden, of voeg pop-ups met verwezenlijkingen toe aan een kaart. Zo zorgt u dat u niet alleen in de digitale, maar ook in de analoge wereld vindbaar bent.

En nog veel meer…

De hierboven opgesomde functies zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden. We bekijken samen met u welke functies een meerwaarde vormen voor uw onderneming. We stellen alles in zodat het voor u efficiënter en gemakkelijker wordt, en voor uw klanten aantrekkelijker.