Image
Totaalpakket

Totaalpakket

Voor elke klus de juiste persoon

Soms heeft u voor uw website nood aan bijkomende diensten. Denk bijvoorbeeld aan een vertaler, copywriter, grafisch ontwerper, of fotograaf. Wij assisteren u bij de zoektocht naar de juiste persoon voor de juiste taak.

Schoenmaker blijf bij uw leest

Fusiform maakt websites. Wij doen waar we goed in zijn, en respecteren onze beperkingen. Voor alles waar wij zelf geen kaas van hebben gegeten verwijzen we u door naar een specialist ter zake, of werken we samen met geprefereerde partners. We communiceren hierover steeds helder en eerlijk en geven u de kans om zelf te kiezen hoe en met wie u het liefste werkt.
 

Image
Samenwerking

Op maat

Ook wanneer we u externe partners aanraden is maatwerk de norm. Een copywriter van software-reviews zal waarschijnlijk geen teksten schrijven voor een reisbureau en omgekeerd. En een fotograaf gespecialiseerd in trouwfoto’s heeft niet noodzakelijk kennis van voedingswarenfotografie. We proberen u steeds in contact te brengen met een externe partij met ervaring in uw branche, rekening houdend met uw voorkeuren en budget. 
 

Structurele samenwerking

De samenwerking met een externe partner kan eenmalig zijn, zoals bij het ontwikkelen van een speciale huisstijl, het maken van een logo of van algemene foto’s. Maar ook een structurele samenwerking met een externe partij is mogelijk. In dat geval kan uw vertaler, fotograaf of copywriter een eigen account krijgen op uw website waarmee hij of zij via een beperkte toegang rechtstreeks uw inhoud kan bijvullen. U kunt ervoor kiezen om de bijgewerkte inhoud automatisch te publiceren, of om publicatie uit te stellen tot u het werk heeft gecontroleerd en goedgekeurd.