Image
Hosting en onderhoud

Hosting & Onderhoud

Stap 4: Uw website in goede handen

We hosten en beveiligen uw website, we maken backups en verzekeren compatibiliteit met veranderende browsers. Hiervoor werken we met een jaarlijks hosting- en onderhoudscontract.

Wanneer u tevreden bent van de structuur en de inhoud, is uw website klaar voor publicatie. We hosten uw website en maken hem bereikbaar via de domeinnaam van uw keuze. We zorgen voor constante beveiliging en voor regelmatige backups. Zo kunt u steeds op beide oren slapen. Uw website is in goede handen.

Hosting

Hosting

Om uw website bereikbaar te maken voor bezoekers moet hij op een server worden geplaatst. Dat gebeurt via een hosting provider. De server waarop uw website wordt gehost bepaalt voor een stuk hoe betrouwbaar, veilig en snel hij is. Daarom werken wij enkel met een Belgisch hosting bedrijf met snelle, goed onderhouden servers en zeer betrouwbare up-time. 

Domeinnaam

De domeinnaam is het adres waarmee bezoekers naar uw website surfen. Wanneer u nog geen domeinnaam heeft gereserveerd doen wij dat voor u. Wanneer u er wel al een heeft kunnen we het beheer ervan overnemen, of kan uw beheerder de domeinnaam laten verwijzen naar de nieuwe host. Onder uw domeinnaam kunnen we indien gewenst ook één of meerdere email-adressen aanmaken.  

Domeinnaam

Beveiliging

Beveiliging

Al van bij het ontwerp van uw website bouwen we beveiliging tegen hackers en spammers in. Helaas vinden die laatsten steeds nieuwe manieren om in te breken of schade aan te richten. Om uw site beschermd te houden zijn dus regelmatig beveiligingsupdates nodig.

Browsercompatibiliteit

De ontwikkeling van smartphones, tablets en andere digitale toestellen gaat razendsnel. En ook de browsers waarin bezoekers uw website weergeven, worden constant bijgewerkt. Wij zorgen door updates en compatibiliteitsaanpassingen dat uw website steeds naadloos blijft werken, ook wanneer de wereld verandert.

Compatibiliteit

SEO

SEO

Ook zoekmachines en sociale media evolueren. De criteria waarop uw website wordt beoordeelt veranderen, en de manier waarop hij wordt weergegeven in de zoekresultaten of bij delen op Facebook of Twitter kan overmorgen weer anders zijn dan wat het gisteren was. Om de SEO van uw site steeds up-to-date te houden houden we deze veranderingen bij en passen aan waar nodig. 

Backup

Per ongeluk een pagina gewist? De foute foto’s ingevoerd? Reacties van lezers per ongeluk verwijderd? Hoewel we uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken zijn foutjes of vergissingen altijd mogelijk. Daarom maken we elke dag een backup. Zo kunnen we uw website altijd herstellen en hoeft u nooit schrik te hebben om iets verkeerd te doen.

Backup