Websites op maat

Informeer, overtuig, leg contact
Image
Website op maat

Een bedrijf zonder website verliest klanten. Voor gemiddeld 75% van je potentiële klanten is je website namelijk doorslaggevend om al dan niet met jou zaken te doen. Een goede zakelijke website is dus cruciaal voor het succes van je zaak. Fusiform maakt voor jou een professionele zakelijke website, met functionaliteit en design op maat van jouw onderneming. Zo win je klanten, tijd en werkplezier.

Design op maat: Straal professionaliteit uit

Voor veel klanten is je website de eerste kennismaking met je bedrijf of organisatie. En online is die nog belangrijker dan anders. Wanneer die eerste indruk fout zit, surfen bezoekers genadeloos verder. Meestal richting concurrentie. Zo raak je ongemerkt een pak potentiële klanten kwijt.

We zorgen dus voor een hedendaags design op maat, dat helemaal jouw organisatie weerspiegelt. We maken je design bovendien snel, toegankelijk en responsief. Zo ziet je website er voor iedereen goed uit, zelfs met een trage internetverbinding, zowel op een kleine smartphone, als op een groot computerscherm.

Zo garandeer je dat je website professionaliteit uitstraalt en dat klanten blijven hangen. 

Word gevonden: SEO optimalisatie

Wat heb je aan een prachtige, goed werkende website wanneer die niet wordt gevonden?

Search Engine Optimisation SEO betekent je website zo bouwen dat hij zo hoog mogelijk eindigt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing. Een website die goed scoort op google bereik je door een combinatie van technische snufjes, marktonderzoek en het betere schrijfwerk.

Drupal: De kracht onder de motorkap

We maken je website in Drupal, het meest veelzijdige, veiligste en snelste Content Management Systeem op de markt. We configureren het systeem op maat van jouw individuele profiel. Zo ben je zeker dat je website voldoet aan de meest strenge kwaliteitsvereisten. Bovendien laat het CMS toe dat jij de inhoud van je website op elk moment en van overal via een gebruiksvriendelijke interface kan aanpassen. Zo houd je je website gemakkelijk en kostenloos altijd up-to-date.