Image
Houd altijd en overal controle over de inhoud van uw website

Eigen regie

hou altijd en overal de controle over uw website.

Een winkelier kiest zelf wat hij in zijn uitstalraam plaatst. Zo gaat het ook met uw website. U kunt de inhoud steeds eenvoudig en vanop elk toestel aanpassen via een intuïtieve interface. Zo behoudt u ten allen tijde zelf de regie.

Content Management Systeem: Drupal

Nieuwe openingsuren? Promotie-actie? Vakantieboodschap? Dankzij onze flexibele en gebruiksvriendelijke software controleert u op elk moment zelf wat er op uw website staat.

Drupal

De database bevat alle informatie die moet worden weergegeven aan uw bezoekers. De interface is wat u ziet. Die zorgt dat die informatie steeds op de gewenste manier wordt gepresenteerd en dat u de database vlot kunt aanpassen of aanvullen. Dankzij het CMS blijft u baas over uw eigen website zonder dat u zich hoeft bezig te houden met stylen of structureren.

Backend 

De backend van uw website is wat uw bezoekers niet zien. Het is het geheel van technische snufjes dat ervoor zorgt dat uw website veilig, snel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Naast de configuratie van functionaliteit en technische mogelijkheden bepaalt ze ook het gemak waarmee u en uw medewerkers uw website kunnen gebruiken.

We besteden dan ook veel zorg aan het aanpassen van de backend aan uw persoonlijk gebruiksprofiel. Op die manier ervaart u het beheer van uw website als aangenaam en efficiënt.

 

Hou uw website in beweging

Website in beweging

Een website in beweging is niet alleen goed voor uw klantrelaties. Het verbetert ook uw zicht- en vindbaarheid. Zoekmachines zoals Google en Bing houden van websites waaraan gewerkt wordt. Hou de informatie op uw website up-to-date, voeg regelmatig informatie toe, en leg links tussen verschillende onderdelen van uw site. zo verbetert u uw SEO- of zoekmachine optimalisatiescore en zullen nieuwe klanten u gemakkelijker vinden.