Image
Maatwerk: Uw website weerspiegelt uw organisatie

Maatwerk

Uw website weerspiegelt uw organisatie

We analyseren hoe u werkt, waar u voor staat, waar u vandaan komt, naartoe wilt en nu staat. Kortom, we leren u kennen en stappen mee in uw verhaal. Uw onderneming staat van bij het begin van de samenwerking centraal.

Persoonlijke aanpak

Al onze websites worden op maat gemaakt. We zorgen dat de look en feel optimaal de identiteit van uw onderneming weerspiegelen en dat de functionaliteit geoptimaliseerd wordt voor uw activiteiten.

 

Maatwerk betekent dat u bij ons meer bent dan een nummer. We nemen de tijd om u en uw onderneming te leren kennen. Uw wensen, noden en manier van werken vormen de basis van de samenwerking. Deze persoonlijke aanpak maakt ook aanpassingen, nieuwe functies of bijkomende ideeën vlotter implementeerbaar.

De basis van een vlotte samenwerking zijn communicatie en overleg. We luisteren aandachtig naar uw ideeën, vragen en opmerkingen. Via gerichte vragen proberen we te weten te komen welke plaats uw website inneemt binnen uw activiteiten. Die informatie vertalen we naar voorstellen wat betreft stijl, functies en mogelijkheden. We communiceren steeds eerlijk en duidelijk. U kunt ons bereiken via de klassieke en wat modernere communicatiekanalen.

Maatwerk op drie niveau's

 

Een huisstijl die bij u past

Huisstijl

Bij maatwerk hoort een gepersonaliseerd thema waarbij elk zichtbaar element wordt gestyled volgens uw huisstijl. Zo vormen alle elementen een samenhangend geheel en krijgt elk stukje informatie de aandacht die het verdient.

Ook de lay-out en de manier waarop teksten, beeldmateriaal, promoties en mededelingen worden gepresenteerd wordt aangepast aan de doelstellingen en communicatiestijl van uw onderneming. We bekijken steeds hoe we uw klanten het efficiëntst kunnen bedienen. 

Functionaliteit die u nodig heeft

Functionaliteit

Om uw website te kunnen laten uitgroeien tot een werkinstrument dat integraal onderdeel uitmaakt van uw onderneming dient hij perfect aangepast te zijn aan uw manier van werken.

We adviseren u over welke functies voor u een meerwaarde kunnen bieden, en we raden u eerlijk opties af wanneer we vrezen dat het werk dat u erin steekt niet zal opbrengen. U heeft uiteraard altijd het laatste woord.

Gebruiksvriendelijke user interface

Gebruiksgemak

Een website als werkinstrument moet handig en gebruiksvriendelijk zijn. We steken dan ook veel werk in wat enkel voor u, maar niet voor uw bezoekers zichtbaar is.

We zorgen voor een intuïtieve en overzichtelijke gebruikersinterface. Ook hierbij staat het doel en de rol van uw website binnen uw onderneming centraal. Ook met de mate waarin de technische aspecten van de website u al dan niet interesseren houden we rekening.