Image
Implementatie: ruwbouw van de website

Implementatie

Stap 2: We maken de ruwbouw van uw website

In deze stap bouwen we de ruwbouw van uw website. We implementeren alle functies, templates en mogelijkheden, configureren de database en ontwikkelen een gepersonaliseerd thema.

Configuratie

Structuur

Wanneer u tevreden bent met het bouwplan uit de voorbereiding start de technische implementatie van het project. We configureren het CMS en voegen er de nodige extra's aan toe. Op basis van de beschrijving die tijdens de voorbereiding werd opgesteld programmeren en configureren we modules, maken we templates en ontwikkelen we uw gepersonaliseerd thema. 

Voorbeeldinhoud

Heeft u nog geen teksten en afbeeldingen? Geen nood. Om u een goed beeld te kunnen geven van hoe uw website eruit zal zien wanneer alle inhoud erin zit, gebruiken we waar definitieve teksten of afbeeldingen ontbreken ‘vultekst’ en ‘vulafbeeldingen’, ook wel Lorem Ipsum genoemd. Die worden later vervangen door uw eigen inhoud. 

Lorem ipsum

Feedback

Feedback

Tijdens de bouw van uw website vragen we regelmatig uw feedback. Sommige keuzes zijn een kwestie van smaak en kleur, soms hangen ze af van een persoonlijke manier van werken. We willen dat uw website optimaal aansluit bij wat u ervan verwacht. We geven u dus graag het laatste woord.