Reservaties en Boekingen

Je agenda regelt zichzelf
Image
reservaties en boekingen

Afspraken digitaal vastleggen, online inschrijven voor events, tickets boeken via de website: we zijn het intussen helemaal gewoon. Maak het jezelf en je klanten gemakkelijk door dat gedeelte van de organisatie over te laten aan je website. 

Win tijd

Onnodig uit te leggen hoeveel tijd een online inschrijvings- of boekingssysteem je kan besparen. Bovendien verminder je de kans op foute of dubbele boekingen en ontbrekende informatie. Je online systeem werkt 24/7, noteert steeds alle benodigde gegevens en regelt moeiteloos de opvulling van tijdslots. Ook annulaties en betalingen worden automatisch afgehandeld. Laat dus je enthousiasme niet vergallen door de logistiek, en steek je tijd en energie in wat je graag doet.

Drupal: betrouwbare flexibiliteit

We maken al onze websites in Drupal, het veiligste, betrouwbaarste en flexibelste content management systeem (CMS) op de markt. Zo garanderen we dat je systeem foutloos zijn werk doet, en garandeer jij je klanten dat hun gegevens veilig bewaard worden. We configureren het systeem zo dat het optimaal aansluit bij jouw manier van werken. 

Complexiteit op maat

Van een online afsprakensysteem over de organisatie van workshops tot de verhuur van fietsen, de variatie aan boekings- en reservatienoden is eindeloos. 

Door het open source principe van Drupal kunnen we rekenen op een grote variëteit aan kwaliteitsvolle modules voor de organisatie van boekingen en reservaties. Dit maakt ook de integratie van externe services zoals SaaS of Google in je website mogelijk. Wanneer voor jouw specifieke situatie geen kant en klare module bestaat, dan programmeren we die zelf.