Image
Op de groei

Reken op groei

Uw website groeit mee met uw onderneming

Succesvolle organisaties passen zichzelf aan in functie van veranderende trends, opportuniteiten en maatschappelijke tendensen. Uw website moet dus mee. We denken van bij het begin aan de toekomst. Flexibiliteit wordt ingebouwd in het ontwerp.

Flexibiliteit via modulair ontwerp

Onze websites zijn modulair. Ze bestaan uit bouwblokjes van functies die bijna los van elkaar kunnen aangepast, toegevoegd of verwijderd worden. Zo kunnen we functies bijvoegen of aanpassen zonder de hele website te moeten herzien. We bouwen indien gewenst al van bij het begin functies in die pas op een later moeten geactiveerd worden. We denken op lange termijn en gaan uit van het scenario van een succesvolle, groeiende onderneming.

Up-to-date design

Up to date design

Continuïteit zonder zorgen

Eens uw website gelanceerd is stopt het werk voor ons niet. We houden elke nieuwe ontwikkeling in de digitale technologie nauwlettend in het oog. Doordat we u en uw onderneming persoonlijk kennen kunnen we u snel informeren wanneer vernieuwingen in wetgeving, technologische mogelijkheden of trends voor u interessant zijn. Zo zorgen we dat u ook digitaal steeds met uw tijd mee bent. 
 

Om de continuïteit van uw website te kunnen garanderen zorgen we dat hij mee blijft met zijn tijd. We houden de software up-to-date en we zorgen dat nieuwe browserversies steeds ondersteund blijven. Op die manier zorgen we ook dat nieuwe functies niet botsen met oude technologie. Zo vermijden we ook dat uw website een tijd offline moet voor het toevoegen van nieuwe functies.