E-commerce en webshops

Verkoop wereldwijd 24/7 en blijf je concurrenten voor
Image
E-commerce en webshops

Steeds meer mensen doen steeds vaker hun aankopen online. Loop niet achter de feiten aan en investeer nu in een degelijke webshop waarmee klanten overal en altijd bij jou kunnen shoppen.

Drupal Commerce: betrouwbare kracht als basis

Voor onze webshops gebruiken we Drupal Commerce, het krachtigste, veiligste en veelzijdigste Content Management Systeem (CMS) op de markt. Met zijn krachtige zoekfunctie, ingebouwde accountmanagement, en flexibele modulesysteem is Drupal Commerce de meest betrouwbare optie voor een op maat geconfigureerde webshop. 

Gebruiksgemak doet kopen

Is je webwinkel wel gebruiksvriendelijk? Vinden bezoekers wel meteen wat ze zoeken? Staat de informatie wel op de meest intuïtieve plek? Indien niet, dan surfen je klanten genadeloos verder en kopen ze elders. Bij de concurrentie dus…

We optimaliseren de configuratie van je systeem voor jouw productgamma. We maken ook een handige gebruikersinterface waarmee je klanten snel en intuïtief hun mandje vol kunnen shoppen en hun aankoop afronden. Via een gebruiksvriendelijke klantenaccount bind je klanten aan jouw shop zodat bestaande klanten ook terugkeren. 

Aantrekkelijk design op maat

Een mooi versierd uitstalraam trekt kopers aan. Waarom zou dat bij een webshop anders zijn? Bovendien kopen online shoppers enkel bij webshops die er betrouwbaar en degelijk uitzien.

We zorgen dus voor een aantrekkelijk, professioneel design op maat van jouw onderneming en jouw producten. We zijn erg gefocused op zorgvuldig werk, omdat elke slordigheid een betrouwbare indruk teniet doet. We maken je webshop snel, toegankelijk en responsief. Zo kan iedere klant bij jou kopen, zelfs met een trage internetverbinding, zowel op een kleine smartphone, als op een groot computerscherm. 

Win tijd, vermijd frustratie

We hebben ook aandacht voor jouw werk: de website aanvullen en bijhouden en de logistiek achter de schermen. Wil je je producten handmatig toevoegen of liever via een uploadbare lijst? Meerdere varianten van een zelfde product aanbieden? Heb je voor sommige producten een beperkte voorraad? Gebruik je een collect & go systeem, of werk je met verzending? Online betalen, of ter plaatse afrekenen? Geen twee webshops zijn dezelfde. We optimaliseren het systeem en de workflow voor jouw concept, zodat jij je tijd kan stoppen in wat echt opbrengt.