Image
Degelijke websites: compatibel, veilig, snel en conform

Degelijk

Veiligheid, compatibiliteit, snelheid gegarandeerd

Al onze websites voldoen aan de technische en juridische vereisten voor een moderne, professionele website. Ze zijn veilig, snel, compatibel met verschillende browsers en toestellen, toegankelijk, vindbaar, responsief en wettelijk in orde.

Strenge kwaliteitsnormen

We staan erop technologisch hoogstaande kwaliteit te leveren. Al onze websites zijn dus conform aan de hedendaagse basisregels voor kwalitatief webdesign.

Compatibel met alle toestellen en browsers

Compatibel

Chrome, Edge, Firefox, Opera, desktops, smartphones, tablets en laptops. Elke bezoeker gebruikt uw website met zijn eigen favoriete technologie. Browsers en toestellen evolueren bovendien aan een razendsnel tempo. Wij zorgen dat uw website er op al die browsers en toestellen goed uit ziet en dat alle functies bruikbaar zijn en blijven.

Toegankelijk voor iedereen

Toegankelijk

Wist u dat zowat 1 op 10 mensen een beperking heeft? De kans is dus groot dat er ook onder uw bezoekers mensen zijn die gebruik maken van hulpmiddelen zoals screenreaders, toetsenbordnavigatie of kleurinversie. Met een toegankelijke website krijgt u meer klanten en dragen we bij aan een maatschappij waarin niemand hoeft achter te blijven. Wij volgen daarom zoveel mogelijk de normen voor inclusief webdesign. 

Responsief design voor optimaal gebruiksgemak op elk apparaat

Responsief

Bijna drie kwart van uw bezoekers bezoekt uw website vanop een smartphone of tablet. Het spreekt voor zich dat surfen vanaf een smartphonescherm niet op dezelfde manier gebeurt als op een laptopscherm of pc monitor. Al onze websites zijn dus responsief: Lay-outs, afmetingen van afbeeldingen, de werking van het menu, formulierindelingen en dergelijke worden automatisch aangepast in functie van de grootte van het scherm van uw bezoeker.

Configuratie conform de huidige wetgeving

Legaal

Elke website is onderworpen aan wettelijke verplichtingen. De belangrijkste zijn de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG of GDPR) en de wetten op de verkoop op afstand en online betalingen. Van een cookiebanner over een duidelijke privacypolicy tot toestemmingsvakjes op formulieren. Uw website wordt van bij het begin gebouwd volgens de wettelijke bepalingen. U krijgt ook tips en ondersteuning voor het legaal gebruiken en stockeren van gegevens verkregen via uw website.

hacker

SEO 

Wat is het nut van een prachtige website, wanneer bezoekers hem niet vinden? Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo rangschikken hun zoekresultaten volgens specifieke technische en inhoudelijke criteria. Zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) is het geheel van maatregelen om uw site zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zoekmachines. We optimaliseren de technische structuur van uw website en geven u tips en ondersteuning om ook via de inhoud van uw pagina‚Äôs hoge SEO scores te behalen. 

Drupal: Het meest complete CMS op de markt

  • Al onze sites hebben een SSL certificaat en gebruiken HTTPS
  • Gevoelige data worden veilig bewaard buiten de webomgeving
  • Websites worden gehost bij een betrouwbare Belgische provider
  • Meerdere types gebruikersaccounts maken verschillende rechten voor verschillende gebruikers mogelijk
  • Betalingen gebeuren veilig via een beveiligde betaalprovider waardoor bank- en creditcard gegevens nooit op de server worden bewaard
  • Paswoorden worden versleuteld bewaard in de database
  • Webformulieren krijgen standaard dubbele beveiliging tegen SPAM via Honeypot en Antibot
  • Na teveel mislukte login pogingen worden IP adressen automatisch geblokkeerd

Omdat hackers, ontwikkelaars en zoekproviders natuurlijk ook niet stilzitten nemen we ook bij het dagelijks onderhoud van uw website beveiliging, compatibiliteit en SEO heel serieus. We installeren veiligheidsupdates van zodra ze beschikbaar zijn, houden de score van uw website op Google in het oog en passen indien nodig de infrastructuur aan aan de veranderende technologie.